03-03-2023 ZVS/Bodemflex ook onderuit tegen JCK/AISO

Ook in Utrecht moest ZVS zn meerdere erkennen. JCK was duidelijk te sterk en 4-1 was eigenlijk nog een magere afspiegeling van de verhoudingen. Toch speelde ZVS wel een betere wedstrijd dan vorige week.
Na CFM wachtte voor ZVS opnieuw een tegenstander die de afgelopen jaren al vaak tegenstander is geweest, JCK/AISO. En ondanks dat FC Utrecht ook thuis speelde deze avond, was er toch voldoende publieke belangstelling voor dit duel. ZVS kende een bliksemstart op bezoek bij JCK. Al na 44 seconden strafte Sjoerd van Lokven slecht uitverdedigen van de thuisploeg af. Toch sloeg JCK in de 1e helft in kort tijdsbestek 3x toe. Eerst schoot Roman Rahmani nog op de paal, maar tussen de 8e en 13e minuut scoorde Yessine Alou, Ceyhun Sabaoglu en Hamza Azouagh voor JCK en bepaalde de ruststand op 3-1.
Na rust waren de kansen vooral voor JCK, maar goed verdedigen of de vele reddingen van Santosh Mohanlal voorkwamen een 4e tegentreffer. Na 28 minuten viel de 4-1 dan toch via Salem Merabet, die eerst beide palen trof en daarna de bal via Santosh alsnog binnen zag vallen. ZVS kreeg in de 2e helft een grote kans via Jim Mutsaars die een fraaie aanval had kunnen afronden maar van dichtbij op doelman Hassan Boulaayoun stuitte. Ook redde hij nog op inzetten van Boyd van Dijk en Kenneth van de Wiel. In de slotminuut kreeg JCK voor open doel nog 2 kansen voor de 5-1, maar in beide gevallen gooide de ZVS'ers zich met succes voor de bal.
Op vrijdag 17 maart speelt ZVS thuis tegen ZVV Beringe. Opnieuw tegen een concurrent