17-03-2023 ZVS/Bodemflex opnieuw ruim onderuit tegen concurrent.

Ook tegen ZVV Beringe incasseerde ZVS een dreun. Het verloor met 1-6.
Nog 4 duels voor ZVS. Logischerwijs ook 4 finales om de nacompetitie te ontlopen. Tegen Beringe, die een van de concurrenten is, moest daarom ook een zege gepakt worden om over Tigers Roermond 2 te gaan. Toch had ZVS in de 1e helft niet veel te vertellen. De kansen waren vooral voor Beringe en de 0-2 ruststand, door doelpunten van Lucas den Mulder en Jeroen Verkennis, was dan ook een terechte stand.
Na rust speelde ZVS wel beter, maar echt gevaarlijk kon men niet worden. Jim Mutsaars kreeg nog de grootste kans bij de 0-2 stand. Doelman Jeremy Caessens redde nog net knap met de vingertoppen op zijn inzet. Beringe speelde ook niet veel kansen bij elkaar, maar toen Verkennis een vrije trap in de kruising schoot, 7 minuten voor tijd, ging het snel. ZVS ging met de man-meer spelen, maar 2x snel balverlies leidde de 0-4 en 0-5 van Bram Meeuwissen en Marco Daniëls binnen een minuut in. Jordi Kirkels maakte er ook snel daarna 0-6 van. Een misschien wat geflatteerde stand getuige de 2e helft, maar het scorebord loog niet. Toch kreeg ZVS toch nog wel wat het verdiende op basis van de 2e helft. Op aangeven van Nadir Bezbiz gleed Kenneth van de Wiel zn eerste competitietreffer voor ZVS binnen en bepaalde de eindstand op 1-6.
Nog 3 duels voor ZVS, maar de concurrenten om ZVS heen moeten nog wat duels inhalen. Met name Tigers Roermond 2 lijkt nu de ploeg om in de gaten te houden. ZVS speelt echter over een maand pas weer zn volgende competitiewedstrijd. Op vrijdag 14 april wacht dan in eigen huis Bristol Team.