14-04-2023 ZVS/Bodemflex knokt zich weer naar gelijkspel, maar blijft in gevarenzone.

Tegen Bristol Team haalde ZVS weer zn seizoensspecialiteit van huis door na een achterstand van 2 goals toch weer gelijk te spelen. Het werd 3-3.
Na ruim een maand niet gevoetbald te hebben in competitieverband, speelde ZVS nu tegen Bristol Team. Bristol is al veilig, maar waren zeker niet van plan om ZVS resultaat cadeau te doen. Bristol kwam zelfs na 6 minuten via Younes Ben Khedda op 0-1. Het antwoord van ZVS kwam 4 minuten later via Kenneth van de Wiel die na een combinatie met Jim Mutsaars doelman Wassim Achabar wist te passeren. Niet lang daarna kreeg Kenneth ook een grote kans op zn 2e, maar Achabar redde en de tweede inzet werd van de lijn gehaald. Zo was het niet Kenneth die zn 2e maakte, maar Ben Khedda, want in de tegenaanval van deze kans scoorde hij wel in de rebound. Met nog 6 seconden te gaan in de 1e helft schoot Salah-Eddine Jaddi zelfs de 1-3 op het bord.
De start van ZVS in de tweede helft was in ieder geval goed. Na 9 seconden wist Sjoerd Van Lokven achter het standbeen de voorzet van Kenneth binnen te werken en de snelle aansluitingstreffer was dus een feit. ZVS kreeg vervolgens genoeg kansen op de 3-3, maar het was doelman Achabar die in veel situaties de sta in de weg was. Met nog 5 minuten te gaan moest hij zich toch gewonnen geven toen Martin de Laat na een corner van Jim de bal tussen de benen schoot. Bristol raakte voor de 3-3 ook binnen een paar seconden tot 2x toe de paal. Het eindigde uiteindelijk in 3-3, toch ontstonden er nog wat emotionele slotseconden. Met nog precies anderhalve seconden te gaan kreeg ZVS nog een hoekschop. Kenneth nam de klaargelegde bal ineens en de bal leek met de hand gestopt te worden door een speler van Bristol. ZVS claimde daardoor een strafschop, maar de zoemer ging daarna ook.
Maar u raad het al dat de scheidsrechter even het middelpunt was.
Feit is dat er niets meer veranderde.
Later op de avond bleek dat de concurrenten, Tigers 2 en Kawin, met 8-8 (!) gelijkspeelde tegen elkaar, waardoor het verschil met Tigers 2 punten blijft met nog evenveel duels te gaan.
Aanstaande vrijdag gaat ZVS op bezoek bij ZVC Veenendaal dat een geweldige tweede seizoenshelft speelt en op koers is voor de nacompetitie.