ZVS/Bodemflex opnieuw na 1 ronde klaar in de beker.

Ook dit seizoen is ZVS na 1 duel al klaar in de beker. Op bezoek bij ZVV Middelburg werd een 4-0 nederlaag geleden.

Na een prima voorbereiding, begon voor ZVS deze avond al een klein beetje het echte werk, met het bekerduel met ZVV Middelburg. De topklasser dankt zn deelname aan de landelijke beker aan de finaleplaats in district Zuid I. Bij ZVS maakte deze avond Dennis Kapteijns en Sky van Dongen hun officiële debuut. Net als vorige week in Houthalen, was er ook nu een vroege achterstand. Onnodig balverlies werd door Celino Davidse afgestraft. Na 10 minuten verdubbelde de thuisploeg de score. Na een corner van ZVS counterde de thuisploeg via Quinten Laurens naar 2-0. ZVS speelde geen beste 1e helft, als er gevaar was, kwam dat vooral van de thuisploeg, die steeds bleef loeren op balverlies aan ZVS kant. Met name daardoor kreeg de Zeeuwse ploeg de mogelijkheden. In de 13e minuut kende ZVS zn beste fase in de 1e helft. Maar dat gold ook voor Middelburg keeper Arash Emamjoneh, die 2 fraaie reddingen in huis had op inzetten van Martin de Laat en Sjoerd van Lokven.

Na rust was het ZVS dat al alles of niets ging spelen. Mogelijkheden genoeg, maar het vond meerdere malen de uitblinkende doelman Emamjoneh of een Zeeuwse voet op zn weg. De thuisploeg deed dan vervolgens in de 27e minuut wat ZVS naliet en leek het duel te beslissen via Davidse die van dichtbij kon intikken; 3-0. In de 34e minuut profiteerde Okan Baskos van een leeg doel en was het duel nu wel beslist: 4-0. In de slotminuut was Emamjoneh eindelijk een keer kansloos op een inzet, maar Yusuf Ogutcu trof de paal. Het was echt zo'n dag dat het maar niet wilde lukken.

Volgende week de start van de competitie uit tegen het 2e team van ZVV Ede.