ZVS/Bodemflex vooral opgelucht na zeldzame uitslag

Op vrijdag de 13e speelde ZVS met 0-0 gelijk tegen Heracles Almelo Futsal.

Toch was het verre van een 0-0 wedstrijd. Bij de bezoekers ontbrak het vaak aan scherpte, ZVS speelde de meeste kansen vaak niet goed uit.
Heracles Almelo op bezoek bij ZVS! Het zaalvoetbalteam weliswaar, maar dan nog, het affiche was er niet minder om. En dat Heracles duidelijk een andere tegenstander was dan LZV, was aan het begin wel duidelijk. Heracles kreeg in de eerste 5 minuten al een handvol dotten van kansen op de 0-1 en ook eindigde een inzet op de paal. Daarna ging het wel wat meer gelijk op, maar beide ploegen scoorde, ondanks toch een aantal grote mogelijkheden, niet.

Na rust eigenlijk een beetje het zelfde spelbeeld. Gelijkopgaand, Heracles kreeg misschien de beste kansen, ZVS speelde de meeste kansen niet goed uit. Heracles zag na 30 minuten Luciano Matulessy met rood vertrekken na een wilde overtreding op Sky van Dongen. Maar met een man meer lukte het ZVS niet om te scoren. Alle pogingen op doel gingen recht op doelman Joey Hunting af. ZVS doelman Dennis Kapteijns was, met name, in het slot ook belangrijk met een aantal fraaie reddingen. Zo eindigt toch een leuk duel in 0-0. Voor zaalvoetbal een zeldzame uitslag, maar het was duidelijk te zien dat ZVS meer blij was met dit resultaat dan Heracles.

Volgende week de verste uitwedstrijd voor ZVS dit seizoen. Uit tegen HHC Hardenberg.