19-10-2022 ZVS/Bodemflex opnieuw gelijk, nu 4-4 tegen JCK/AISO

Hoewel het nog wel 4-1 voorstond, mocht ZVS nog blij zijn met een 4-4 gelijkspel. Ook nu was Jck-Aiso Utrecht een sterke tegenstander die nu met de nodige moeite bedwongen kon worden. Zo speelt ZVS wel weer opnieuw gelijk, iets wat voor dit seizoen in de 1e divisie nog maar 1x gebeurde (tegen JCK nota bene), gebeurd nu dus al 2 weken op rij.

Wie naar de ranglijst kijkt kon weleens een gelijk opgaande wedstrijd verwachten. Beide ploegen schelen immers maar 2 punten van elkaar. Toch tankte de Utrechtse ploeg afgelopen weekend wel wat vertrouwen door in de beker met niet minder dan 7-3 te winnen van BE’79. Treft ZVS dan weer een tegenstander op het verkeerde moment? Nu is JCK wel een ploeg die inmiddels wel bekend is. Vrijwel alle spelers, met name aan JCK kant, die vandaag op het veld stonden aan beide kanten hebben bijna alle 6 ontmoetingen tot nu toe gespeeld. Toch ging het wel degelijk gelijk opgaand, waarin JCK misschien iets meer kansen had. Een daarvan werd pas na 16 minuten benut door Ceyhun Sabaoglu. 1 minuut voor de rust kwam ZVS op 1-1 nadat Bas van Kuringen een mooie 1-2 met Sjoerd Van Lokven wist af te ronden.

Na rust kende de wedstrijd een productieve openingsfase. Al snel kwam ZVS op 2-1 nadat Sjoerd een pass van Boyd van Dijk van dichtbij intikte. Diezelfde combinatie, maar dan in omgekeerde volgorde, leidde snel daarna tot de 3-1. En niet lang daarna was een listig tikje van Daan van Dinten na de uitworp van Santosh Mohanlal voldoende voor de 4-1 van ZVS. Maar de Utrechters deden via Sabaoglu toch weer wat terug: 4-2. Daarna kreeg ZVS het moeilijk. Maar Santosh was ook nu weer een grote sta in de weg voor JCK en was opnieuw met enkele fraaie reddingen belangrijk. Toch zag Santosh er minder goed uit bij de 4-3, toen hij mis leek te tasten op een voorzet, die daardoor via Daan D in het eigen doel verdween. Met nog 2 minuten te gaan ging doelman Mounir Ouaj er zich ook mee bemoeien, en uit zijn pass kon Achraf Merroun de 4-4 aantekenen. In een hectische laatste minuut kregen beide ploegen nog 2 uitgelezen kansen op de winnende 5-4, maar die viel niet.

De volgende wedstrijd speelt ZVS op 11 (of 4) november uit in Panningen tegen ZVV Beringe.