16-12-2022 ZVS/Bodemflex blijft op het pad der gelijkenspelen

Beetje bij beetje sprokkelt ZVS z'n puntjes bij elkaar dit seizoen. In Asperen tegen ZVV FC KAWIN werd opnieuw een gelijkspel behaalt, nu 3-3. Wat voor dit seizoen een zeldzaamheid was, is dit seizoen haast traditie geworden.

Uw verslaggever was niet ter plaatse vanavond, maar werd op de hoogte gehouden en zodoende alle belangrijke momenten van dit duel toch op een rij. Hekkensluiter Kawin was de volgende horde voor ZVS richting handhaving. Toch kwam ZVS met 2-0 achter door doelpunten van Rick van Loo en Lennart Dubbeldam. Met nog anderhalf minuut te gaan wist Nick van der Bruggen, hij was er weer bij deze avond, uit een vrije trap de 2-1 ruststand aan te tekenen.

Na rust bracht Chanan Brandsma in de 31e minuut de marge weer op 2 in het voordeel van de thuisploeg. Daarna liet Nick zich weer gelden. Eerst legde in de 34e minuut hij een vrije trap klaar voor Boyd van Dijk die de 3-2 scoorde en tekende in dezelfde minuut met een 10 meter trap voor de 3-3 (video). Een minuut later kreeg Nick weer de kans vanaf 10 meter, maar nu stopte doelman Dennis Rooijackers de 10 meter trap.

Daarna raakte Matthijs Bezem de onderkant van de lat en redde Thomas Nommensen ook hij was er weer bij vanavond, op de doellijn en kreeg zelf nog een van de 3 grote kansen van ZVS in de slotfase.

Het is nu winterstop. Op zaterdag (jawel, zaterdag!) 21 januari is de eerstvolgende wedstrijd.

In Roermond tegen TZR Fermonia Boys om 19:00.