10-02-2023 ZVS/Bodemflex kan Kroeven niet zenuwachtig maken.

ZVS kon koploper ZVV Kroeven genoeg weerstand bieden, maar nerveus maken, zoals ZVS het Fermonia Boys en ZVG nog wel kon maken, was deze avond eigenlijk geen moment sprake geweest en moest toezien hoe de Roosendaalse ploeg duidelijk beter was en 7x scoorde.

De weken van de toppers, qua tegenstander dan, voor ZVS werden afgesloten in Roosendaal. Na nr 3 Fermonia Boys en nr 2 ZVG al te hebben gehad, volgde nu koploper ZVV Kroeven. Het duel was nog geen 36 seconden oud, of Jordi Monde Ewanena knalde de thuisploeg al op 1-0. Niet lang daarna zorgde Achraf Chouiter en Anass El Gamali voor een 3-0 stand. Via een strafschop van Martin de Laat, gekregen na een handsbal, deed ZVS wat terug; 3-1. Toch was het name de thuisploeg die veel kansen kregen op meer, maar ZVS deed bij vlagen ook aardig mee en kreeg via Daan van Uden nog de beste kans die knap door doelman Ilias Bouas werd gekeerd. Assim Said bepaalde de ruststand op 4-1, maar ondanks dat speelde ZVS gewoon een prima 1e helft.

Dat was na rust ook het geval, maar Kroeven wist via een aantal mooi uitgespeelde doelpunten uit te lopen naar 6-1 via 2 treffers van Anwar Tarfit. Met nog 13 seconden te gaan leek Jim Mutsaars nog voor ZVS de eer te redden door een mooie aanval af te ronden, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. In de counter zette Kroeven letterlijk in de laatste seconden via Mujib Yaqubi de eindstand op 7-1.

Komende woensdag komt ZVS weer in actie. In het eigen Theereheide komt Tigers Roermond 2 op bezoek. Meteen ook een 6-punten duel, want het is nummer 9 (Tigers met 10 punten uit 12) en 10 (8 uit 13).